duminică, 12 februarie 2012

Whitney Houston a murit

Cantareata Whitney Houston a murit la varsta de 48 de ani. Artista a fost gasita fara suflare, in noaptea de sambata spre duminica, intr-o camera a hotelului Beverly Hilton din Los Angeles, informeaza BBC.
Un purtator de cuvant al politiei din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat ca serviciile de urgenta au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar incercarile de resuscitare a cantaretei au esuat. Decesul a fost declarat la ora locala 3,55 PM.
Cauza decesului nu a fost deocamdata facuta publica.
Whitney Houston se afla la Los Angeles pentru o petrecere organizata de producatorul muzical Clive Davis, un eveniment anual care are loc cu o zi inainte de gala Grammy.
Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, si-a relansat cariera muzicala la sfarsitul anului 2009, dupa ce s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri.
Este este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina.
Cantareata a vandut peste 170 de milioane de albume si single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile.

Whitney Houston a murit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu