vineri, 30 octombrie 2009

Tehnici de seductie ale curtezanelor hinduse

Autor: dana

Pe langa pregatirile pe care o curtezana trebuia sa le faca inainte de a cuceri un barbat, adica vestimentatia, cunoasterea tehnicilor kama sutra, a bunelor maniere si a diverselor arte si discipline, curtezana din traditia hindusa trebuia sa stie cum sa-si pastreze un barbat cat mai mult timp.


Asadar, ea trebuia sa para mereu indragostita si gata de orice sacrificiu pentru a satisface dorintele partenerului. Curtezanele hinduse recurgeau la tot felul de viclesuguri pentru a se face cat mai greu abordabile si pretioase, dar si pentru a parea extrem de indragostite. Unul dintre viclesuguri era sa-si minta amantul ca locuieste cu mama ei, foarte batrana si bolnava, iar aceasta se opune cu vehementa relatiei ei. In rolul mamei batrane curtezana gasea o doica sau o servitoare care intra in rol si ii urma indicatiile. Prin acest viclesug, curtezana dadea impresia ca face sacrificii pentru a se intalni cu respectivul amant. De asemenea, cand i se parea ca amantul s-a plictisit de ea, o aducea din nou in scena pe “mama cea batrana si bolnava”, care ii interzicea sa-l mai vada. Curtezana se prefacea foarte trista, daramata psihic, si ii facea amantului vizite “pe ascuns”, declarand ca nu poate sa traiasca fara el si ca o sa se otraveasca daca mama ei va sta in calea iubirii ei. De multe ori, mama era adusa la amant pentru a se arata cat mai clar ca ea se opune relatiei.


Cum il seducea o curtezana pe cel pe care si-l dorea amant cat mai mult timp?



  • Primul pas era sa se arate cat mai pudica, cu frica de a-l privi in ochi si plina de emotie atunci cand el se afla prin preajma. Nu il lasa sa o dezbrace foarte repede si isi strangea coapsele atunci cand acesta incearca sa o atinga in diverse locuri.

  • Urmatorul pas era sa ii laude cat mai mult abilitatile amoroase si sa se arate mirata de cat de multa experienta sexuala are el. Dupa acest pas, ii cerea cu o voce rusinata sa o invete cateva din tehnicile lui, ascunzand foarte bine faptul ca ea le stia deja. Asadar, lui nu-i ramanea decat sa se simta foarte bine in rolul de initiator in tainele sexului si sa fie mandru de cat de bine se pliaza ea pe dorintele lui sexuale.

  • Curtezana incerca sa afle ce fantezii are el si apoi i le satisfacea, fara a-i respinge vreodata dorintele si fiind mereu la dispozitia lui. In momentele lui de oboseala si ingrijorare, il relaxa prin masaj, il tinea in brate si il mangaia pe tot corpul. Nu se arata vreodata reticenta la a experimenta noi pozitii.

  • Pentru a-i da impresia ca se potrivesc foarte bine, curtezana trebuia sa fie vesela, ingrijorata sau trista, in functie de starile lui si sa il asculte mereu cu atentie, dand impresia ca sunt lucruri de maxim interes pentru ea. Ea isi impunea sa rada cu pofta la toate glumele spuse de el si sa il priveasca la un mod languros, incarcat de dorinta si pasiune.

  • Curtezana nu trebuia sa fie patetica, sa cada in cine stie ce declaratii si drame, atunci cand el vorbea despre problemele cu sotia. Ea se manifesta mai mult prin gesturi, jocuri erotice si soapte incarcate de erotism si dorinta, pentru a-i sublinia diferenta dintre ea si sotia lui.

  • Ea se straduia sa-i lase cat mai clara impresia ca si-ar da viata pentru fericirea lui, de aceea evita sa isi arate interesul pentru bani. Pentru a evita sa-i ceara bani direct ea recurgea la diverse cai ocolite, pretindea ca i s-au furat bijuteriile, ii lauda inteligenta si darnicia, se plangea ca sanatatea mamei ei este din ce in ce mai grava, vorbea despre castigurile uriase ale altor curtezane etc.

  • Alaturi de aceste tehnici, curtezanele recurgeau la diverse leacuri pentru un chip cat mai fin, unguente pentru par, pigment negru realizat din plante pentru gene, uleiuri pentru corp, siraguri descantate de persoane vestite in magie, creme pentru buze mai rosii si voluptoase, solutii pentru curatarea si albirea dintilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu